Intake formulier

De allereerste afspraak bestaat deels uit een intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we je medische voorgeschiedenis en persoonlijke situatie door, wat jouw huidige klachten zijn en wat je van de behandeling verwacht. Dit is belangrijk voor een veilige, effectieve en ontspannen behandeling. Bij sommige situaties/ziektes is het soms beter om je niet te laten behandelen. En in sommige situaties mag er wel gemasseerd worden met een aanpassing in techniek en/of tijdsduur. Massagetherapie beïnvloedt namelijk de stofwisseling. Wees daarom altijd open en eerlijk over je lichamelijke en psychosociale gesteldheid en je medicijngebruik. Het is fijn om te weten dat alles wat je verteld, of laat zien, in een veilig omgeving zal zijn en niet met derden zal worden gecommuniceerd. Alle daarop volgende afspraken zal ik kort navragen of er nog bijzonderheden of veranderingen zijn.

Je kunt het intake formulier hieronder alvast downloaden, uitprinten en ingevuld meenemen naar je eerste afspraak. Invullen en mailen naar info@bergsmamassage.nl mag ook.

Bij je eerste afspraak spreken we dit formulier samen even door.

Lukt het downloaden niet? geen probleem dan vullen we het samen in tijdens je eerste afspraak.

Intake Formulier 2024 Bergsmamassagetherapie 1
Word – 91,2 KB

Hoe meer informatie je met mij deelt, hoe meer ik voor je kan betekenen. Ik zie lichaam, hoofd hart en ziel als één geheel en vind het belangrijk om deze gebieden met elkaar te verbinden. Ik werk en denk holistisch: naast aandacht voor het bewegingsapparaat heb ik oog voor emoties, organen, gedachten, zenuwstelsel, hormonen, leefstijl, drukpunten, voeding en energiebanen. 

Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Dit document geeft ons een beeld van je gezondheidstoestand. Alle gegeven informatie
valt onder het beroepsgeheim en wordt strikt vertrouwelijk behandeld.