AFVALLEN met behulp van oor-acupunctuur

 

Wil je graag een aantal kilo's kwijt?

Met behulp van de Oor-acupunctuur is het mogelijk het honger gevoel, de stress en de drang naar eten te verminderen! 

Er worden 3 tot 7 steriel chirurgisch stalen naaldknopjes op en bij je oor geplaatst. Over de naaldknopjes komen kleine huidkleurige pleistertjes. De knopjes zorgen enerzijds voor een snellere vetverbranding, anderzijds wordt het hongergevoel gestild en de wilskracht versterkt. De behoefte aan zoetigheid en overmatig eten wordt tegengegaan (je hebt namelijk sneller een verzadigd gevoel). De knopjes blijven 2 weken zitten.

 

Het aantal behandelingen hangt af van jou behoefte aan ondersteuning. Desgewenst kun je na 4 weken opnieuw naaldknopjes laten plaatsen. Na een paar behandelingen is het effect van de naaldjes groter!  Vooral als je nog andere klachten hebt of als het afvallen nog niet goed lukt. Eventuele andere klachten en onderliggende blokkades worden namelijk tegelijkertijd mee behandeld. 

 

Afvallen met Ooracupunctuur is uiteraard geen wondermiddel, die overtollige kilo's als sneeuw voor de zon zomaar laat verdwijnen. Natuurlijk is het ook belangrijk te veranderen in je eet-, en beweegpatroon. Geen enkele therapie of hulpverlener kan een verslaving voor een cliënt oplossen. Ook een acupuncturist kan niet de verslaving voor iemand weg prikken. In samenwerking zijn vaak heel goede resultaten mogelijk. 

 

JA, dat wil ik!

Mocht de eerste beschikbare tijd te ver weg zijn dan ontvang ik graag een whatsapp berichtje via 06-25 411 233, wellicht kan ik nog iets voor je betekenen.

 

Kom je voor de eerste keer? Download dan alvast het intake formulier